Karácsonyi bögre

Out of stock

Karácsonyi bögre termékjellemzők:

  • Mérete: 17 x 17 x 12 cm
  • Anyaga: Kerámia
  • Színe: Többszínű
  • Téma: Karácsony

Csomag tartalma:

1x Karácsonyi bögre

7,900 Ft

Out of stock
EAN: 4007698469801
SKU: 10036629
Categories: , , Tag:

Leírás

Karácsonyi bögre termékjellemzők:

  • Mérete: 17 x 17 x 12 cm
  • Anyaga: Kerámia
  • Színe: Többszínű
  • Téma: Karácsony

Forrócsoki klasszikus bögrében tálalva

Ez az ünnepi hangulatú bögre egy bájos és ünnepi kiegészítő, amely egyszerre praktikus és dekoratív. A bögre fehér alapon piros hópelyhekkel van díszítve, és egy kis kerámiával készült fedele is van, amely tovább fokozza a karácsonyi hangulatot.

A fehér alap a tisztaságot, a frissességet és az ünnepi hangulatot idézi meg. Az ünnepi szezonban a fehér szín egyben a hó tisztaságára is emlékeztet, és ezzel hozzájárul az ünnepi dekorációhoz. A piros hópelyhek pedig az ünnepi szezont és a téli hangulatot jelenítik meg, így a bögre azonnal karácsonyi hangulatot áraszt.

A bögre kerámiából készült, ami egy hosszú élettartamú és tartós anyag. A kerámia sima felülete kényelmes a kézben, és könnyen tisztítható. A bögre alakja is ergonómikus és könnyen használható, tökéletes a reggeli kávé vagy tea elfogyasztásához.

A fedél egy kis kiegészítő, amely praktikussá teszi a bögrét. A hideg téli hónapokban a forró italokat gyorsabban hűlhetnek le, de a fedél segítségével hosszabb ideig tarthatjuk melegen a kedvenc italunkat. Emellett a fedél megakadályozza, hogy a folyadék kiboruljon, és hozzájárul az ital hőmegtartásához.

Ez a bögre nem csak hasznos, hanem egyben díszítőelem is. Az ünnepi minta és a piros hópelyhek valódi karácsonyi hangulatot teremtenek a reggeleinkhez vagy délutánjainkhoz. Az ünnepek idején akár a karácsonyfa alá is elhelyezhetjük, hogy a dekoráció részeként szolgáljon.

A bögre tökéletes ajándék lehet a családtagoknak vagy barátoknak az ünnepekre. Az egyszerűsége és szépsége egyaránt megnyerő, és mindenki örömmel fogad egy ilyen szép karácsonyi bögrét. Ez a bögre minden egyes kortyban emlékeztetni fog az ünnepi hangulat szépségére és meghittségére.

Mint egy apró karácsonyi csoda, ez a bögre hozzájárul az ünnepi hangulathoz és az ünnepek meghittségéhez. A fehér alap, a piros hópelyhek és a kis fedél együtt egy hangulatos és kedves kiegészítőt alkotnak, amely mindennapi használatra vagy díszítésre is tökéletes. A bögre mindig emlékeztetni fog az ünnepi időszak szépségére és a karácsonyi csodák erejére.

Csomag tartalma:

1x Karácsonyi bögre

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.