Karácsonyi teáskészlet

Out of stock

Karácsonyi teáskészlet termékjellemzők:

  • Mérete: 16 x 15 x 15 cm
  • Kapacitás: 400/200ml
  • Anyaga: Porcelán
  • Színe: Piros

Csomag tartalma:

1x Karácsonyi teáskészlet

12,900 Ft

Out of stock
EAN: 4007698389048
SKU: 10033176
Categories: , , , Tag:

Leírás

Karácsonyi teáskészlet termékjellemzők:

  • Mérete: 16 x 15 x 15 cm
  • Kapacitás: 400/200ml
  • Anyaga: Porcelán
  • Színe: Piros

3 darabos ünnepi készlet

Ez a karácsonyi készlet nem csupán egy praktikus felszolgálást biztosít, hanem egy teljes élményt kínál, amelyet az ünnepi időszak és a téli hangulat inspirált. A készlet egy teáskannát, egy bögrét és egy kis tálcát tartalmaz, mind fehér porcelánból készült, és piros rénszarvasokkal van díszítve. Minden részlet az ünnepi időszak és a karácsony szépségét idézi fel.

A teáskanna az egyik legfontosabb eleme a készletnek, és egyben a központi figura is. A fehér porcelán alap szép és elegáns, és hűen tükrözi a hagyományos teáskanna stílusát. A piros rénszarvas minták azonnal ünnepi hangulatot varázsolnak a kannára, és emlékeztetnek a téli időszak szépségére.

A bögre és a kis tálca is ugyanazon piros rénszarvas mintákkal van díszítve. A bögre a hagyományos téli italozás élményét nyújtja, akár teával, kakaóval vagy forró almás itallal. A tálca nem csak egy praktikus alátét, hanem szolgál egy kis szervírozási felületként is, így kényelmesen élvezhetjük a meleg italunkat bárhol.

A porcelán anyag nagyon szép és időtlen. A sima és fényes felület kényelmesen tartja a meleg italok hőmérsékletét, és könnyen tisztítható. Az összes kiegészítő könnyen kezelhető, és az évek során is megőrzi eredeti szépségét.

A rénszarvasok díszítése egyben az ünnepi szezon szimbóluma is. Ezek az aranyos állatok emlékeztetnek minket a téli időszak szépségére, és az örömteli pillanatokra, amiket az ünnepek hoznak. A rénszarvasok mindig mosolyt csalnak az arcunkra, és egy kis vidámságot hoznak az asztalra.

Ez a készlet egy tökéletes ajándék az ünnepekre. Akár saját otthonunkban használjuk, akár ajándékként adjuk, mindig emlékeztetni fog az ünnepi időszak szépségére és meghittségére. Az elegáns, mégis kedves készlet tökéletes kiegészítője az ünnepi dekorációs stílusnak, és mindenki számára élvezetes italelményt kínál.

Mint egy kis darabka karácsonyi varázslat, ez a készlet egy gyönyörű módja az ünnepi hangulat megtapasztalásának. A fehér porcelán, a piros rénszarvasok és a kis tálca együtt egy hangulatos és kedves kiegészítőt alkotnak, amely mindennapi használatra vagy díszítésre is tökéletes. A készlet mindig emlékeztetni fog az ünnepi időszak szépségére és a karácsonyi csodák erejére.

Csomag tartalma:

1x Karácsonyi teáskészlet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.