Szív alakú vintage design tükör

Out of stock

Szív alakú vintage design tükör termékjellemzők:

  • Méretek: 40 x 3 x 40 cm
  • Anyaga: mangó és üveg
  • Súly: 3,25 kg

Csomag tartalma:

1x Szív alakú vintage design tükör

42,900 Ft

Out of stock
EAN: 3238920789515
SKU: NMI1700V
Categories: , Tag:

Leírás

Szív alakú vintage design tükör termékjellemzők:

  • Méretek: 40 x 3 x 40 cm
  • Anyaga: mangó és üveg
  • Súly: 3,25 kg

Vintage hangulat

Ez a négyzet alakú vintage tükör egy rendkívül különleges és stílusos dekorációs elem, amely bármely enteriőrt felüdíti és romantikus hangulatot hoz az otthonba. A tükör fehér, vintage stílusú kerete és a szív alakú üveg tükör együtt egy időtlen és bájos atmoszférát teremtenek.

A fehér keret azonnal az eleganciát és a letisztultságot idézi fel. A vintage stílusú kivitelének köszönhetően egyfajta nosztalgiát és időtlenséget sugall, amely bármely szoba díszeként tökéletesen illeszkedik a környezetbe. A fehér keret tisztaságot és frissességet sugároz, így könnyedén passzol a legkülönbözőbb dekorációs stílusokhoz.

Az üveg tükör központi eleme ennek a gyönyörű vintage darabnak, és különlegességét az adja, hogy szív alakú. A szív forma a szeretet és a romantika szimbóluma, és ebben a kontextusban meghittséget és szeretetet sugall. A tükör fő célja az önkifejezés és a saját önmagunk megtapasztalása, és a szív forma hozzájárul ehhez a folyamathoz.

Ez a tükör több, mint egy egyszerű funkcionális tárgy; ez egy műalkotás, amely az otthonunkat emeli egy magasabb szintre. A vintage stílusú keret és a szív alakú üveg tükör együtt olyan érzést kelt, mintha egy időutazás részesei lennénk, és az idők során megtapasztalt romantika és elegancia részei lehetnénk.

A tükör elhelyezésének lehetőségei is sokféle lehet, ahol a lakásban vagy a házban csak szeretnénk. A tükör központi dísze lehet egy hálószobának, egy nappalinak, vagy akár egy fürdőszobának, ahol a reggeli vagy esti öltözködéshez és készülődéshez tökéletes segítőtárs lehet.

Mint egy nosztalgikus utazás és a romantika szimbóluma, ez a vintage tükör emlékeztet minket az élet apró, szép pillanataira. A fehér keret, a szív alakú üveg és a vintage stílus együtt egy olyan hangulatot teremtenek, amelyben az otthon meleg és meghitt légkörében mindig jól érezzük magunkat.

Csomag tartalma:

1x Szív alakú vintage design tükör

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.