Vintage kerámia sótartó

Out of stock

Vintage kerámia sótartó termékjellemzők:

  • 11,5 cm
  • 9,5 cm
  • 10,5 cm
  • Bambusz, kerámia
  • Súly: 0,429 kg

Csomag tartalma:

1x Vintage kerámia sótartó

10,900 Ft

Out of stock
EAN: 8420327510686
SKU: 18559090
Categories: , Tag:

Leírás

Vintage kerámia sótartó termékjellemzők:

  • 11,5 cm
  • 9,5 cm
  • 10,5 cm
  • Bambusz, kerámia
  • Súly: 0,429 kg

Egyedi konyhai kiegészítő

A vintage stílusú fehér kerámia konyhai sótartó egy valódi kincs a konyhai térben, amely nosztalgikus bájjal és letisztult eleganciával édesíti meg a mindennapokat. Ez a kis műalkotás nem csak a só tárolására szolgál, hanem egyfajta különleges hangulatot hoz létre a konyhában.

A fehér kerámia burkolat tisztaságot és frissességet sugároz, és azonnal otthonosságot varázsol a térbe. Az időtlen szépség és a hagyományos anyagválasztás együtt olyan érzést kelt, mintha egy régóta használt, szeretett konyhai eszközt tartanánk a kezünkben.

A tartó teteje bambuszból készült, fa színű anyagból, amely melegséget és természetességet hoz a darabba. A fa kontrasztja a fehér kerámiával elegáns harmóniát teremt, mintha két különleges elem találkozása lenne a konyhánkban.

Az elején található dombornyomott felirat egyfajta különleges jegy, amely még inkább fokozza a tartó egyediségét. A vintage betűtípus és a finom kidolgozás olyan érzést kelt, mintha egy rég elveszett konyhai receptkönyvet olvasnánk, amely a múlt ízeit hozza vissza a jelennel.

A tartó könnyen nyitható és zárható, hogy könnyedén adagolhassuk a sót az ételekhez. Az ergonomikus kialakítás és a praktikus méret lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá a főzés során.

A fehér kerámia és a fa tetejű vintage konyhai sótartó nemcsak eszköz a konyhában, hanem egyfajta ékszer is az otthonunkban. Az időtlen szépség és az egyedi részletek együtt teremtik meg azt a környezetet, ahol a konyhai tevékenységek is egyfajta élvezetet és inspirációt hoznak.

Mint egy kis időutazás a múltba, ez a sótartó emlékeztet minket arra, hogy a szépség megtalálható a mindennapi tárgyakban is. A funkcionalitás és a design összhangja teremti meg azt a harmóniát, amely az otthonunkat még meghittebbé és otthonosabbá teszi.

Ez a tartó nem csupán egy konyhai eszköz, hanem egy olyan darab, amely a konyhánk szívévé válik. A fehér kerámia és a fa tetejű dizájn együttese olyan érzelmeket ébreszt, mintha egy kis szeletet találtunk volna egy régi, kedves emlékeinkből álló konyhából, amely újra életre kel a modern világban.

Csomag tartalma:

1x Vintage kerámia sótartó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.