Vintage konyhai falióra

Out of stock

Vintage konyhai falióra termékjellemzők:

  • 61,5 cm
  • 5 cm
  • 61,5 cm
  • Fém, MDF
  • Súly: 1,7 kg

Csomag tartalma:

1x Vintage konyhai falióra

28,900 Ft

Out of stock
EAN: 8420327458711
SKU: 20460103
Categories: , Tag:

Leírás

Vintage konyhai falióra termékjellemzők:

  • 61,5 cm
  • 5 cm
  • 61,5 cm
  • Fém, MDF
  • Súly: 1,7 kg

Farmhouse stílus

A vintage stílusú fehér falióra egy valóságos időutazás a múlt hangulatába, mely egy kis nosztalgikus bájjal és egy cseppnyi játékossággal ébreszti életre a konyhai teret. Ez a kis műalkotás nem csak az idő mérésére szolgál, hanem egyfajta karaktert és egyediséget is kölcsönöz a környezetének.

A fehér színű burkolat tisztaságot és frissességet sugároz, és egy időtlen eleganciát teremt a konyhában. Ez a letisztult színválasztás könnyen harmonizál más konyhai dekorációkkal, és kellemes háttértérré válik mindenféle konyhai tevékenységhez.

A falióra középpontjában egy boci található, amely játékos és vidám hangulatot csempész a térbe. A boci nemcsak a konyhai teret élteti fel, hanem a konyhában töltött időt is boldoggá és könnyedé teszi. A kis figura aranyos megjelenése és nosztalgikus jellege egyfajta örömforrást jelent minden alkalommal, amikor ránézünk.

A falióra felületét feliratok díszítik, melyek színességet és érdeklődést hoznak a darabhoz. Ezek a feliratok körülölelik a bocit, mintha egy mesekönyv oldalait lapoznánk át. A vintage betűtípus és a letisztult dizájn olyan érzést kelt, mintha egy régi családi receptekkel teli konyhakönyvet olvasnánk.

Az óra mutatói és számai finoman kidolgozott részletek, amelyek a nosztalgia és a részletek iránti figyelem jegyében születtek. A mutatók mozgása és a számok elmozdulása minden perc emlékezetessé teszi, és hozzájárul az idő értékének tudatosításához a mindennapokban.

A fehér konyhai óra nem csak egy időmérő eszköz, hanem egyfajta emlékezet a múltból, amely a jelen pillanataiba és a mindennapokba csempészi a régi idők hangulatát. A boci és a feliratok együtt egyfajta mesét alkotnak, amely mindig újra elmesélhető, ahogy az idő halad.

Ez a falióra nem csupán egy díszítőelem a konyhában, hanem egyfajta érzelmeket ébresztő központi elem is. A játékosság és az elegancia, a nosztalgia és a funkcionalitás összessége egy olyan műalkotást hoz létre, amely minden alkalommal mosolyt csal az arcunkra, miközben megmutatja az idő múlásának gyönyörűségét és értékét.

Csomag tartalma:

1x Vintage konyhai falióra

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.